Nieuws

Gemeente Zevenaar in de startblokken met BusinessPark 7Poort ll

Goed nieuws! De gemeente Zevenaar wil het huidige bedrijventerrein ‘BusinessPark 7Poort’ uitbreiden met BusinessPark 7Poort ll. Op 17 juni heeft de Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen de aanvraag goedgekeurd. Het gaat om 11,6 hectare in de eerste fase. In het tweede halfjaar van 2022 wordt er nog eens 24,3 hectare aangevraagd voor de tweede fase van BusinessPark 7Poort ll.

Lees meer

Tweede viaduct 7Poort in zicht

Via het huidige viaduct 7Poort rijden ondernemers BusinessPark 7Poort binnen en uit. Er is een tijd geleden besloten om naast het huidige viaduct een tweede viaduct te bouwen. Onlangs is het bestemmingsplan en de kredietaanvraag door de gemeenteraad behandeld en goedgekeurd. Dit betekent dat we aan de slag kunnen! In de afgelopen periode hebben wij samen met ProRail gewerkt aan het ontwerp.

Lees meer

Doit Online Media breidt uit op BusinessPark 7Poort

Goed nieuws! Op dinsdag 16 maart is de uitbreiding van Doit Online Media een feit geworden! Jaap Peerenboom, Ilco den Ouden en Kees van der Veer hebben getekend voor een kavel van 687 m² op BusinessPark 7Poort. De kavel, die achter hun huidige pand ligt, wordt gebruikt voor uitbreiding van de locatie. Zo zijn ze voorbereid op de toekomst. De eigenaren van Doit Online Media tekenden samen met wethouder Nanne van Dellen de koopovereenkomst.

Lees meer

Exonet breidt uit op BusinessPark 7Poort

Deze week hebben de eigenaren van Exonet hun handtekening gezet onder een koopovereenkomst
voor een tweede kavel op BusinessPark 7Poort. Ze kochten een kavel van 902 m² aan de Exa. Met de
aankoop van dit kavel bereidt Exonet zich voor op mogelijke uitbreidingen in de toekomst. Robin
Mulder en Jesper Weiland tekenden samen met wethouder Nanne van Dellen de koopovereenkomst.

Lees meer

Verlenging afsluiting van de weg 7Poort

Op dit moment bevinden we ons in roerige tijden door het Corona virus. Ondanks dat we stil staan bij wat er gebeurt en rekening houden met alle maatregelen die getroffen worden, gaan bepaalde werkzaamheden wel door. Lees meer

Sneller extra rijstroken op A12 tussen Westervoort en Duitse grens

Goed nieuws! Weggebruikers in Gelderland krijgen een jaar eerder dan gepland extra rijstroken op de A12 tot hun beschikking. Vanaf volgend jaar wordt op het traject tussen Westervoort en knooppunt Oud-Dijk in beide richtingen een extra voorlopige rijstrook opengesteld. De verbreding van de A12 is al eind 2023 klaar: een jaar voor de oplevering van het gehele grote wegproject ViA15. 

Lees meer

BusinessPark 7Poort start 2020 met vier verkopen

2020 is meer dan goed gestart voor ons! Op vrijdag 10 januari 2020 zijn er namelijk vier kavels verkocht. Tiemex & Stefco logistic services en W&O products B.V. zijn samen de gloednieuwe eigenaren van een kavel van twee hectare op 7Poort Zuid. Daarnaast vestigen Peters Installatietechniek, Peters Holding en Vida hun bedrijven op een kavel van 8901 m². Burgemeester Lucien van Riswijk was bij de ondertekeningen aanwezig.

Lees meer