Inloopbijeenkomst Fashion Outlet Zevenaar en ontwikkelingen 7Poort

De voorbereidingen voor de toekomstige Fashion Outlet Zevenaar (FOZ) zijn in volle gang. Op maandag 1 november 2021 organiseert de gemeente Zevenaar samen met de ontwikkelingscombinatie FOZ, een inloopbijeenkomst om de plannen en het proces toe te lichten.

Details inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn er diverse medewerkers van de gemeente Zevenaar en de ontwikkelingscombinatie FOZ aanwezig om u te informeren over de Fashion Outlet Zevenaar. Daarnaast komen ook diverse andere ontwikkelingen op BusinessPark 7Poort aan bod. Denk hierbij aan de komst van een supermarkt op het bedrijventerrein.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op maandag 1 november 2021. U bent welkom om tussen 16:00 en 21:00 uur binnen te lopen in de Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Alle geïnteresseerden zijn welkom bij de inloopbijeenkomst. Aanmelden is niet nodig.

Parkeren
De ingang naar de parkeerplaats voor bezoekers van het gemeentehuis en de Turmac Cultuurfabriek is gewijzigd. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast het spoor. De toegang naar dit parkeerterrein is vanaf vrijdag 8 oktober 2021 aan het Stationsplein. U rijdt langs huis Mathena naar het parkeerterrein.

Meer informatie Wilt u vooraf meer informatie of heeft u vragen over de inloopbijeenkomst? Neem dan contact op met het projectbureau via projectbureau@zevenaar.nl of telefonisch via (0316) 595 111.