Locatie

BusinessPark 7Poort in Zevenaar

De strategische ligging maakt van BusinessPark 7Poort een zeer gewilde locatie. Zevenaar fungeert als een logistieke hub tussen de belangrijke economische hotspots van Nederland, Duitsland en het Europese achterland. De Gelderse goederencorridor vormt een logistiek kruispunt waar elk bedrijf van kan profiteren. 

Logistics Valley

BusinessPark 7Poort is onderdeel van de Logistics Valley. De duurzame samenwerking tussen diverse logistieke parken in het Rivierenland, regio Arnhem-Nijmegen en de Liemers strekt zich uit tot de binnenvaartterminal in Emmerich. Dit is ideaal voor zowel logistieke bedrijven als voor exporterende productiebedrijven.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van BusinessPark 7Poort is nu al uitstekend vanwege de ideale ligging aan de A12. Deze bereikbaarheid wordt nog beter als de nieuwe aansluiting op de A12 komt door middel van de nieuwe op-/afrit Zevenaar-Oost en de verbreding van de A12.

Doorstroming

Daarnaast staat de doortrekking van de A15 voor een aansluiting op de A12 in de planning. Meer informatie hierover is te vinden op www.via15.nl.