Waarom 7Poort?

BusinessPark 7 Poort biedt tal van voordelen aan bedrijven die zich hier willen vestigen. Het aanbod aan kavels en het bestemmingsplan bieden veel ruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte vestigingsplek.

Optimale bereikbaarheid vanaf Zevenaar

BusinessPark 7Poort in Zevenaar ligt direct aan de A12. De nieuwe op-/afrit bij Zevenaar Oost maakt het nog eenvoudiger dan het nu al is om vanaf het bedrijventerrein de snelweg op te rijden. De A12 is het kloppende hart van de Gelderse goederencorridor die onder andere Rotterdam verbindt met het Europese achterland.

Zevenaar ligt in een logistieke hotspot

De strategische ligging, de vele water-, spoor- en snelwegen en de relatieve nabijheid van (inter)nationale luchthavens zorgen ervoor dat logistiek centraal staat in de omgeving van Zevenaar. Daarom staat de regio bekend als logistieke hotspot: Logistics Valley.

Concurrerende arbeidsmarkt

De regionale arbeidsmarkt is zeer gunstig met de aanwezigheid van beroepsonderwijs dat in het bijzonder gericht is op transport, logistiek en distributie. De personeelskosten liggen in de grensregio de Liemers ongeveer tien procent lager dan in buurland Duitsland.

De kavels van BusinessPark 7Poort bieden alle ruimte

De deelgebieden waar de kavels zich bevinden hebben elk hun eigen karakter. Het aanbod aan kavels op BusinessPark 7Poort is zeer gevarieerd en biedt tal van mogelijkheden aan bedrijven met een milieu categorie van 1 tot en met 4.2.

Voorzieningen op het bedrijventerrein

Uitstekende voorzieningen en duurzaam parkmanagement op en rond bedrijventerrein BusinessPark 7Poort zorgen voor het dagelijkse beheer van een veilige en prettige werkomgeving. Het terrein is voorzien van alle gemakken, zoals beveiliging, bewegwijzering en groenonderhoud.

Meer informatie

Wilt u in gesprek gaan over de voordelen voor úw bedrijf? Bent u benieuwd wat BusinessPark 7Poort voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.