Waarom 7Poort?

BusinessPark 7 Poort biedt tal van voordelen aan bedrijven die zich hier willen vestigen.

Optimale bereikbaarheid vanaf Zevenaar

BusinessPark 7Poort in Zevenaar ligt direct aan de A12. De toekomstige nieuwe op-/afrit bij Zevenaar Oost maakt het nog eenvoudiger dan het nu al is om vanaf het bedrijventerrein de snelweg op te rijden. De A12 is het kloppende hart van de Gelderse goederencorridor die onder andere Rotterdam verbindt met het Europese achterland.

Zevenaar ligt in een logistieke hotspot

De strategische ligging, de vele water-, spoor- en snelwegen en de relatieve nabijheid van (inter)nationale luchthavens zorgen ervoor dat logistiek centraal staat in de omgeving van Zevenaar. Daarom staat de regio bekend als logistieke hotspot: Logistics Valley.

Concurrerende arbeidsmarkt

De regionale arbeidsmarkt is zeer gunstig met de aanwezigheid van beroepsonderwijs dat in het bijzonder gericht is op transport, logistiek en distributie.

Voorzieningen op het bedrijventerrein

Uitstekende voorzieningen en duurzaam parkmanagement op en rond bedrijventerrein BusinessPark 7Poort zorgen voor het dagelijkse beheer van een veilige en prettige werkomgeving. Het terrein is voorzien van alle gemakken, zoals beveiliging, bewegwijzering en groenonderhoud.