Voorzieningen in de omgeving

Zakelijke faciliteiten

Truckparking Duiven

Er zijn diverse zakelijke faciliteiten rondom uw potentiële vestigingslocatie op BusinessPark 7Poort aanwezig. Binnen een straal van 5 kilometer vindt u Campanile Hotel Zevenaar, tankstations, autogaragebedrijven, station Zevenaar, kinderdagverblijven, sportcomplexen en een sfeervol centrum met een theater, bioscoop, filmhuis, winkels, restaurants en catering mogelijkheden. Langs de A12 is een Truck Parking gevestigd en bij afslag Duiven/Zevenaar West vindt u het Van der Valk Hotel A12 met diverse zalen en vergaderruimtes.

Woonwijk Groot Holthuizen

Naast BusinessPark 7Poort wordt de woonwijk Groot Holthuizen ontwikkeld. Deze groene wijk bestaat uit verschillende buurtschappen waar zowel kinderen als volwassenen de ruimte hebben en kunnen genieten van de groene omgeving. Er zijn zowel projectwoningen te koop als kavels voor zelfbouw en er is volop ruimte voor specifieke woonwensen. Hiermee biedt Groot Holthuizen uw werknemers de mogelijkheid om te wonen in een woning op maat, dichtbij uw onderneming.

Grootholthuizen Zevenaar

Recreatie in en om Zevenaar

Zevenaar is het bruisende hart van regio de Liemers in provincie Gelderland. Het gezellige centrum met diverse cafés en restaurants biedt talloze mogelijkheden tot vermaak. De muziekevenementen, het Musiater, de bioscoop en het filmhuis bieden een gevarieerd cultureel aanbod. Natuurliefhebbers halen hun hart op aan de Rijn of in het Montferland. Sportievelingen gaan naar het Ataro Lentebad of één van de diverse sportclubs en verenigingen die Zevenaar rijk is.

Musiater Zevenaar

Winkelen

winkelen in de omgeving

Het sfeervolle centrum in Zevenaar heeft een regiofunctie. Naast de diverse winkels zijn de verschillende eet- en drinkgelegenheden zeer geliefd bij mensen uit de weidse omgeving. Zodra Fashion Outlet Zevenaar zijn deuren opent zal menigeen naar Zevenaar komen voor de beste koop op het gebied van mode. Op de nabijgelegen Woonboulevard is alles te vinden op het gebied van interieur.