Uw buren

Welke bedrijven zijn er al op BusinessPark 7Poort?

In de afgelopen jaren heeft een diverse mix aan lokale, nationale en internationale bedrijven zich gevestigd op 7Poort. Deze diversiteit zorgt voor een prettige sfeer en samenwerking. Maak nu alvast kennis met de bedrijven die wellicht uw toekomstige buren zijn. Zij vertellen waarom zij gekozen hebben voor BusinessPark 7Poort.

Dachser Netherlands B.V.

‘Zevenaar is een strategische locatie van waaruit de belangrijke Duitse markt goed te bereiken is.’
Dachser Nederland B.V. maakt deel uit van het familiebedrijf Dachser GmbH & Co KG, opgericht in 1930. Als Europa’s toonaangevende logistieke dienstverlener biedt Dachser “intelligente logistiek” – innovatieve oplossingen, efficiëntie en intelligent gebruik van technologie.

Logo Daschser

Skantrae BV

Ook strategisch gezien is Zevenaar een goede uitvalsbasis om de belangrijke Duitse markt te bedienen.’
Skantrae B.V. is een onafhankelijk bedrijf dat al bijna 40 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae levert deuren onder de merknamen Skantrae, Bruynzeel en Lundia via vakmensen en alle grote bouwmarkten.

Logo Skantrae

Chep Pallecon Solutions

‘Op 7Poort werken we met 6 laaddocks. Hierdoor kunnen we de productie efficiënter uitvoeren.
Verder zijn we op 7Poort goed bereikbaar, dat is voor ons ook een belangrijke factor geweest bij de keuze van de nieuwe locatie.’

logo Chep

G-Park Zevenaar van GLP

Hoogwaardig distributiecentrum van 19 hectare.
Zevenaar is gelegen in de regio Arnhem / Nijmegen in het oosten van Nederland en maakt deel uit van een groter logistiek gebied dat bekend staat als Logistics Valley en verbindt de twee belangrijkste havens in Nederland (Haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol) met het Duitse Rijn-Ruhrgebied vallei.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is glp-logo@1x.png

Peters Installatietechniek

Al meer dan 50 jaar vakman in installaties, dak en zinkwerk.
Dé specialist voor advies, plaatsing en onderhoud van duurzame en innovatieve installaties. Wij zijn de totaalinstallateur die écht met je meedenkt. Want samen leveren we comfort, al bijna 60 jaar lang.

Peters Installatietechniek

Apollo Vertalers

Apollo Vertalers is ruim 25 jaar geleden opgericht en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op gebied van hoogwaardig vertaalwerk.
Met de ervaring die wij als vertaalbureau bij het bedrijfsleven en bij de overheid hebben opgedaan en de jarenlange banden die wij hebben gesmeed met uitstekende en uiterst prettige collega-vertalers en tolken, is vertaalbureau Apollo Vertalers BV ruim 25 jaar het adres waar onze klanten hun vertaal- en tolkopdrachten graag onderbrengen.

Apollo Vertalers logo

Doit Online Media

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep.
Zij ontwikkelen samen met hun opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.

Logo Do It

Dutch Flex Group

Dutch Flex Group is een betrouwbare partner in uitzendwerk.
Dutch Flex Group is opgericht door professionals met een jarenlange ervaring en expertise in de uitzendbranche.

Dutch Flex Group

BKC Groenvoorziening

Bijdragen aan een groene wereld. 
BKC is een onderneming met een eigen visie op duurzaamheid. BKC heeft als kerntaken boomverzorging, groen en milieu. Het bedrijf werkt samen met haar opdrachtgevers aan een beter en groener milieu.

Logo BKC

MASE Engineering

Mase Engineering doet materiaalkundig en corrosietechnologisch onderzoek en geeft advies over materialen.
Het gaat onder meer om toepassingen van staalsoorten bij de bouw van apparaten.

mase

Aannemersbedrijf Siebers

Logo siebers aannemersbedrijf 1

 ‘7Poort ook passend voor familiebedrijven’
Aannemersbedrijf Siebers is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige houtbewerking en levert maatwerk rechtstreeks aan particuliere klanten.

Speck Pompen

Logo Speck Pompen

We hebben nu bewust gekozen voor een zichtlocatie.’
We hebben gekozen voor een plek waarop ons nieuwe bedrijf echt een eye catcher zal worden, onder aan het viaduct over het spoor, aan de toegang van 7Poort.

Nijhof Multibox Nathan

Nijhof Mulibox is in 1983 gestart met de ontwikkeling en het produceren van de Multibox.
Door de ontwikkeling van dit concept is Nijhof Multibox één van de eerste oprichters van de vouwbare kunststof krat die in het het dagelijks leven niet meer weg te denken is.

logo Multibox

Nathan

Wij hebben voor 7Poort gekozen vanwege de beschikbaarheid van kavels en de uitstekende, strategische ligging.
De nabije aanwezigheid van belangrijke snelwegen gaf de doorslag. Zelfs Duitsland ligt op steenworp afstand van ons duurzame pand. Wij kunnen niet wachten om hier in 2018 onze intrek te nemen!’ – Wolf Nathan, Algemeen Directeur Nathan Systems.

Logo Natan

JG Staalplaat betonvloeren & Dak en gevelbekleding

JG Staalplaat betonvloeren is gecertificeerd als systeempartner van Thyssen – Krupp om de staalplaat TRP-200 AD te verwerken voor parkeergarages.
JP Dak & Gevelbekleding voorziet gevels van een moderne uitstraling. Deze gevels kunnen opgebouwd zijn uit een binnendoos, isolatie en gevelplaten in staal of aluminium voorzien van een gewenste coating.

JG Staalplaat betonvloeren BV

Ennatuurlijk       

Ennatuurlijk brengt duurzamere energie letterlijk en figuurlijk dichtbij.
Ennatuurlijk levert warmte en koude aan ruim 80.000 gezinnen en bedrijven in Nederland. Die energie komt uit de buurt, want wij koppelen lokale gevers en ontvangers van warmte aan elkaar. Bovendien is de warmte en koude van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte energie.

Logo ennatuurlijk
Logo Liemers College

Liemers College

Het Liemers College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs welke beschikt over alle opleidingen: vmbo-sbb, vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-gt, havo, vwo, atheneum en gymnasium.

Aannemersbedrijf Steenkamp

Aannemersbedrijf Steenkamp is actief in de branche Algemene burgelijke- en Utiliteitsbouw.

Aannemersbedrijf A. Steenkamp