Uw buren

Welke bedrijven zijn er al op BusinessPark 7Poort?

In de afgelopen jaren heeft een diverse mix aan lokale, nationale en internationale bedrijven zich gevestigd op 7Poort. Deze diversiteit zorgt voor een prettige sfeer en samenwerking. Maak nu alvast kennis met de bedrijven die wellicht uw toekomstige buren zijn. Zij vertellen waarom zij gekozen hebben voor BusinessPark 7Poort.

Logo Daschser

Dachser Netherlands B.V.

‘Zevenaar is een strategische locatie van waaruit de belangrijke Duitse markt goed te bereiken is.’

Logo Skantrae

Dachser Netherlands B.V. is onderdeel van het in 1930 opgerichte familiebedrijf Dachser GmbH & Co KG. Als toonaangevend logistiek dienstverlener in Europa staat Dachser garant voor ‘Intelligent Logistics’: innovatieve oplossingen, efficiëntie en slim gebruik van technologie.

Skantrae BV

‘Strategisch gezien is Zevenaar ook een goede plek om de belangrijke Duitse markt te bedienen.’

logo Chep

Skantrae B.V. is een zelfstandig bedrijf dat al 40 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae levert deuren onder de merknamen Skantrae, Bruynzeel, Lundia en Skantrae via het professionele kanaal en alle grote bouwmarkten.

Chep Pallecon Solutions

‘Op 7Poort werken we met 6 laaddocks. Hierdoor kunnen we de productie efficiënter uitvoeren. Verder zijn we op 7Poort goed bereikbaar, dat is voor ons ook een belangrijke factor geweest bij de keuze van de nieuwe locatie.’

Logo Apollo Vertalers

Chep houdt zich bezig met de verhuur van meermalige verpakkingssystemen. Het gaat dan om containers tot ongeveer 1000 liter waarin o.a. vloeibare producten vervoerd kunnen worden. Voorbeelden zijn cosmetica en toiletartikelen, voedingsmiddelen als vloeibare eieren en sauzen en bijvoorbeeld dranken en verschillende soorten olies.

Apollo Vertalers

Apollo Vertalers is ruim 25 jaar geleden opgericht en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Dankzij de ervaring bij het bedrijfsleven en bij de overheid is het bureau in staat kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk te leveren, waardoor zij in het bedrijfsleven, grote verzekeraars en toonaangevende advocaten- kantoren in binnen- en buitenland tot hun tevreden klanten mogen rekenen.

Logo Do It

Doit Online Media

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Zij ontwikkelen samen met hun opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.

Logo Flex Service Groep

Flex Service Groep B.V.

Sinds 4 januari 2010 is Flex Service Groep B.V. (voorheen A&A People personeelsdiensten), gevestigd op Businesspark 7Poort. Flex Service Groep B.V. is een dynamische organisatie gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor zowel tijdelijk als vast personeel.

BKC Groenvoorziening

Logo BKC

Bijdragen aan een groene wereld. BKC is een onderneming met een eigen visie op duurzaamheid. BKC heeft als kerntaken boomverzorging, groen en milieu. Het bedrijf werkt samen met haar opdrachtgevers aan een beter en groener milieu. Met een totaalconcept voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van groen en bomen. Maar ook als verwerker van groene reststoffen tot biomassa. Een bedrijf dat op haar gebied graag voorop loopt, voortdurend op zoek is naar nieuwe ideeën en oplossingen voor haar opdrachtgevers.

MASE Engineering

mase

‘Het ligt op tien minuten afstand van mijn huis. Je bent ook gauw op de snelweg en dus goed bereikbaar. Duitsland ligt dichtbij, daar haal ik vaak materialen die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.’

Mase Engineering doet materiaalkundig en corrosietechnologisch onderzoek en geeft advies over materialen. Het gaat onder meer om toepassingen van staalsoorten bij de bouw van apparaten.

Aannemersbedrijf Siebers

Logo siebers aannemersbedrijf 1

 ‘7Poort ook passend voor familiebedrijven’

Aannemersbedrijf Siebers is een kleinschalig familiebedrijf sinds 1770. Ons bedrijf is gespecialiseerd in kwalitief hoogwaardige houtbewerking en levert maatwerk rechtstreeks aan particuliere klanten. Alles wordt nog op een ambachtelijke manier gemaakt in onze eigen werkplek. Als het van hot is kunnen we het zeker maken. 

Speck Pompen

Logo Speck Pompen

‘We hebben gekozen voor een plek waarop ons nieuwe bedrijf echt een eye catcher zal worden, onder aan het viaduct over het spoor, aan de toegang van 7Poort. We hebben nu bewust gekozen voor een zichtlocatie.’

logo Multibox

Speck Pompen Nederland BV is adviseur en leverancier van pompen, pompinstallaties en toebehoren. In haar goed uitgeruste werkplaats worden bovendien eenvoudige installaties samengesteld en pompen gerepareerd en getest.

Nijhof Multibox

Nijhof Mulibox is in 1983 gestart met de ontwikkeling en het produceren van de Multibox. Door de ontwikkeling van dit concept is Nijhof Multibox één van de eerste oprichters van de vouwbare kunststof krat die in het het dagelijks leven niet meer weg te denken is.

Nathan

Logo Natan

‘Wij hebben voor 7Poort gekozen vanwege de beschikbaarheid van kavels en de uitstekende, strategische ligging. De nabije aanwezigheid van belangrijke snelwegen gaf de doorslag. Zelfs Duitsland ligt op steenworp afstand van ons duurzame pand. Wij kunnen niet wachten om hier in 2018 onze intrek te nemen!’ – Wolf Nathan, Algemeen Directeur Nathan Systems

Nathan is hét expertcentrum op het gebied van duurzame klimaatconcepten en -producten. Hierin bieden we een uniek totaalconcept van onder andere producten voor verwarming en sanitair, bronboringen, engineering, betonkernactivering en service voor projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

JG Staalplaat betonvloeren & Dak en gevelbekleding

Logo JG-Staalplaat-betonvloeren-bv

JG Staalplaat betonvloeren is gecertificeerd als systeempartner van Thyssen – Krupp om de staalplaat TRP-200 AD te verwerken voor parkeergarages. Ook werken we nauw samen met verschillende leveranciers van staalplaat betonvloeren. Hierbij kunnen wij diverse vloerhoogtes en overspanningen aanbieden. Deze vloeren worden aangeboden inclusief een statische berekening.

Logo ennatuurlijk

JP Dak & Gevelbekleding voorziet gevels van een moderne uitstraling. Deze gevels kunnen opgebouwd zijn uit een binnendoos, isolatie en gevelplaten in staal of aluminium voorzien van een gewenste coating. Ook is het mogelijk om dit uit te voeren met sandwichpanelen.

Ennatuurlijk                                           

Ennatuurlijk brengt duurzamere energie letterlijk en figuurlijk dichtbij. Ennatuurlijk levert warmte en koude aan ruim 80.000 gezinnen en bedrijven in Nederland. Die energie komt uit de buurt, want wij koppelen lokale gevers en ontvangers van warmte aan elkaar. Bovendien is de warmte en koude van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte energie.

Liemers College

Logo Liemers College

Het Liemers College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs welke beschikt over alle opleidingen: vmbo-sbb, vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-gt, havo, vwo, atheneum en gymnasium. Het motto van de onderwijsvisie luidt: ‘Het Liemers College laat je groeien’. De individuele leerling staat meer dan ooit centraal. Iedere leerling werkt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo aan persoonlijke leerdoelen. Ouders wordem actief betrokken bij de schoolontwikkeling en het leersucces van hun kind. De locatie Landeweer in Zevenaar-Oost is de thuisbasis van de vmbo-bovenbouw (bb, kb en gt).

Aannemersbedrijf Steenkamp

Aannemersbedrijf Steenkamp is actief in de branche Algemene burgelijke- en Utiliteitsbouw.