Uw buren

Welke bedrijven zijn er al op BusinessPark 7Poort?

In de afgelopen jaren heeft een diverse mix aan lokale, nationale en internationale bedrijven zich gevestigd op 7Poort. Deze diversiteit zorgt voor een prettige sfeer en samenwerking. Maak nu alvast kennis met de bedrijven die wellicht uw toekomstige buren zijn. Zij vertellen waarom zij gekozen hebben voor BusinessPark 7Poort.

Logo Daschser

Dachser Netherlands B.V.

‘Zevenaar is een strategische locatie van waaruit de belangrijke Duitse markt goed te bereiken is.’

Logo Skantrae

Skantrae BV

‘Strategisch gezien is Zevenaar ook een goede plek om de belangrijke Duitse markt te bedienen.’

logo Chep

Chep Pallecon Solutions

‘Op 7Poort werken we met 6 laaddocks. Hierdoor kunnen we de productie efficiënter uitvoeren. Verder zijn we op 7Poort goed bereikbaar, dat is voor ons ook een belangrijke factor geweest bij de keuze van de nieuwe locatie.’

G-Park Zevenaar van GLP

Hoogwaardig distributiecentrum van 19 hectare.

Peters Installatietechniek

Al meer dan 50 jaar vakman in installaties, dak en zinkwerk.

Logo Apollo Vertalers

Apollo Vertalers

Apollo Vertalers is ruim 25 jaar geleden opgericht en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op gebied van hoogwaardig vertaalwerk.

Logo Do It

Doit Online Media

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Zij ontwikkelen samen met hun opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.

Dutch Flex Group

Dutch Flex Group is een betrouwbare partner in uitzendwerk. Dutch Flex Group is opgericht door professionals met een jarenlange ervaring en expertise in de uitzendbranche.

Logo BKC

BKC Groenvoorziening

Bijdragen aan een groene wereld. BKC is een onderneming met een eigen visie op duurzaamheid. BKC heeft als kerntaken boomverzorging, groen en milieu. Het bedrijf werkt samen met haar opdrachtgevers aan een beter en groener milieu.

MASE Engineering

mase

‘Het ligt op tien minuten afstand van mijn huis. Je bent ook gauw op de snelweg en dus goed bereikbaar. Duitsland ligt dichtbij, daar haal ik vaak materialen die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.’

Mase Engineering doet materiaalkundig en corrosietechnologisch onderzoek en geeft advies over materialen. Het gaat onder meer om toepassingen van staalsoorten bij de bouw van apparaten.

Aannemersbedrijf Siebers

Logo siebers aannemersbedrijf 1

 ‘7Poort ook passend voor familiebedrijven’

Aannemersbedrijf Siebers is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige houtbewerking en levert maatwerk rechtstreeks aan particuliere klanten.

Speck Pompen

Logo Speck Pompen

‘We hebben gekozen voor een plek waarop ons nieuwe bedrijf echt een eye catcher zal worden, onder aan het viaduct over het spoor, aan de toegang van 7Poort. We hebben nu bewust gekozen voor een zichtlocatie.’

logo Multibox

Nijhof Multibox Nathan

Nijhof Mulibox is in 1983 gestart met de ontwikkeling en het produceren van de Multibox. Door de ontwikkeling van dit concept is Nijhof Multibox één van de eerste oprichters van de vouwbare kunststof krat die in het het dagelijks leven niet meer weg te denken is.

Nathan

Logo Natan

‘Wij hebben voor 7Poort gekozen vanwege de beschikbaarheid van kavels en de uitstekende, strategische ligging. De nabije aanwezigheid van belangrijke snelwegen gaf de doorslag. Zelfs Duitsland ligt op steenworp afstand van ons duurzame pand. Wij kunnen niet wachten om hier in 2018 onze intrek te nemen!’ – Wolf Nathan, Algemeen Directeur Nathan Systems

JG Staalplaat betonvloeren & Dak en gevelbekleding

Logo JG-Staalplaat-betonvloeren-bv

JG Staalplaat betonvloeren is gecertificeerd als systeempartner van Thyssen – Krupp om de staalplaat TRP-200 AD te verwerken voor parkeergarages.

JP Dak & Gevelbekleding voorziet gevels van een moderne uitstraling. Deze gevels kunnen opgebouwd zijn uit een binnendoos, isolatie en gevelplaten in staal of aluminium voorzien van een gewenste coating.

Logo ennatuurlijk

Ennatuurlijk                                           

Ennatuurlijk brengt duurzamere energie letterlijk en figuurlijk dichtbij. Ennatuurlijk levert warmte en koude aan ruim 80.000 gezinnen en bedrijven in Nederland. Die energie komt uit de buurt, want wij koppelen lokale gevers en ontvangers van warmte aan elkaar. Bovendien is de warmte en koude van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte energie.

Logo Liemers College

Liemers College

Het Liemers College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs welke beschikt over alle opleidingen: vmbo-sbb, vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-gt, havo, vwo, atheneum en gymnasium.

Aannemersbedrijf Steenkamp

Aannemersbedrijf Steenkamp is actief in de branche Algemene burgelijke- en Utiliteitsbouw.