Gemeente Zevenaar in de startblokken met BusinessPark 7Poort II

Goed nieuws! De gemeente Zevenaar wil het huidige bedrijventerrein ‘BusinessPark 7Poort’ uitbreiden met BusinessPark 7Poort ll. Op 17 juni heeft de Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen de aanvraag goedgekeurd. Het gaat om 11,6 hectare in de eerste fase. In het tweede halfjaar van 2022 wordt er nog eens 24,3 hectare aangevraagd voor de tweede fase van BusinessPark 7Poort ll.

BusinessPark 7Poort zo goed als uitverkocht

Het huidige BusinessPark 7Poort raakt steeds verder vol. De meeste kavels zijn verkocht en voor de resterende kavels zijn de aankoopgesprekken dusdanig ver gevorderd dat we de stap durven te wagen voor BusinessPark 7Poort ll! Er inmiddels voorkeursrecht gevestigd op de beoogde percelen.

Interesse is gewekt

De aanvragen voor BusinessPark 7Poort blijven ook doorlopen. Vanwege de beperkte nog beschikbare kavels moeten we helaas regelmatig ‘nee, helaas’ verkopen. Door BusinessPark 7Poort ll te ontwikkelen, creëren we weer nieuwe kansen voor werkgelegenheid en kunnen we de bedrijven die we nu niet kunnen bedienen toch een plek bieden op BusinessPark 7Poort.

Planning BusinessPark 7Poort II

Op zijn vroegst starten we in 2023 met de voorbereidende werkzaamheden. Meer duidelijkheid over de kavels en inrichting volgt in het najaar. Wilt u meer informatie over 7Poort ll? Neem dan gerust contact met ons op!