BusinessPark 7Poort start 2020 met vier verkopen

2020 is meer dan goed gestart voor ons! Op vrijdag 10 januari 2020 zijn er namelijk vier kavels verkocht. Tiemex & Stefco logistic services en W&O products B.V. zijn samen de gloednieuwe eigenaren van een kavel van twee hectare op 7Poort Zuid. Daarnaast vestigen Peters Installatietechniek, Peters Holding en Vida hun bedrijven op een kavel van 8901 m². Burgemeester Lucien van Riswijk was bij de ondertekeningen aanwezig.

Tiemex & Stefco logistic services en W&O products B.V.
Het in Didam gevestigde W&O products B.V. is gespecialiseerd in het inkopen en produceren van (kinder)artikelen, zoals schrijfwaren, cadeautassen en decoratie. Vanwege het groeiende bedrijf verlaten ze Didam en ontwikkelen ze een nieuw pand op 7Poort.

W&O products B.V. deelt de kavel en het nieuwe bedrijfspand met Tiemex & Stefco logistic services. Op dit moment is de full service transportdienstverlener gevestigd in Zevenaar en Andelst. Deze vestigingen worden samengevoegd op 7Poort. Het voornemen is om het nieuwe pand in december 2020 op te leveren.

Peters Installatietechniek, Peters Holding en Vida

Op de riante kavel van 8901 m² strijken Peters Installatietechniek, Peters Holding en Vida neer. Familiebedrijf Vida, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verpakken van producten voor rijsttafels, breidt haar huidige vestiging uit.

Peters installatietechniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en installeren van alle mogelijke installatiewerkzaamheden. Vanwege de sterke groei van het bedrijf verhuizen zij vanuit Didam naar een nieuw pand op BusinessPark 7Poort in Zevenaar. Ook het nieuwe onderkomen van Peters Installatietechniek wordt in december 2020 opgeleverd.

Als laatste is Peters Holding voornemens een bedrijfshal met twee units te ontwikkelen om vervolgens te verhuren.

Wij  heten alle vier de partijen van harte welkom op BusinessPark 7Poort!