BusinessPark 7Poort nieuwe ondernemer rijker op valreep 2019

BusinessPark 7Poort heeft op de valreep van 2019 nog een kavel verkocht. Hoek Klijn Verhuur vestigt zich namelijk op BusinessPark 7Poort in Zevenaar. Vrijdag 20 december 2019 waren Max Rijcken en Ester Wagner namens Hoek Klijn Verhuur aanwezig bij de ondertekening. Wethouder Nanne van Dellen vertegenwoordigde gemeente Zevenaar.

Hoek Klijn verhuur

Het op dit moment in Arnhem gevestigde Hoek Klijn Verhuur is specialist in het verhuren en plaatsen van markt- en evenementkramen en pagodetenten. Daarnaast verlenen zij facilitaire diensten op het gebied van sneeuwschuiven en marktreiniging. Ze gaan zich vestigen op een kavel van 2500m² aan de Exa op BusinessPark 7Poort.

Met de verkoop van de kavel raakt BusinessPark 7Poort vol. “Voor bijna alle overige kavels zijn we volop in gesprek met bedrijven die zich hier willen vestigen”, aldus wethouder Nanne van Dellen. “Nu de doortrekking van de A15 en de verbreding van de A12 concreter worden, wordt opereren vanuit Zevenaar natuurlijk nog interessanter. De strategische ligging maakt het een gewilde locatie.”

Planning

In het voorjaar van 2020 wordt gestart met de bouw van het gloednieuwe pand. Het voornemen is dat Hoek Klijn Verhuur het pand na de zomer van 2020 in gebruik neemt.